I det naturskønne og fredfyldte Djursland ligger en gård så smuk…

Ladefogedgaarden er beliggende i Vejlby ved Grenå, en middelstor købstad som byder på et hyggeligt center omkring kirken, med godt forretningsliv, restauranter og havn med færge til Anholt og Varberg i Sverige.  

De omkringliggende byer betjenes med offentlige busser, og der er tog til Aarhus med timedrift. Aarhus Lufthavn er blot 20 km væk. 

Der er mange attraktioner indenfor ca. 30 minutter kørsel. Her kan bl.a. nævnes Kattegat Centret i Grenå, Fregatten Jylland og Glasmuseet i Ebeltoft, fiskerihavnen i Bønnerup, hvor der er et rigt sortiment af frisk fisk og salater.  Desuden er der Skandinavisk Dyrepark, Ree Park med savannens vilde dyr og Djurs Sommerland.

Indenfor 10 minutter finder I Grenå Strand, som strækker sig milevidt, og som er kåret til Østjyllands bedste.

Der findes desuden adgang til udsøgt kyst- og havfiskeri, og alskens sports faciliteter, så som fitness, tennis, kano og kajak, og hele 5 golfbaner, hvoraf Lübkers golfcenter er blandt landets 3 mest udsøgte.

Søger I ro, idyl, frisk luft, og dejlig atmosfære, er Ladefogedgaarden et ophold værd. Ejendommen har 4 hektar blandet skov og park med bl.a. frugttræer til fri afbenyttelse.

Ladefogedgaarden

Bondegårdsidyl

Gårdspladsen