Overnatning på Ladefogedgaarden


På Ladefogedgaarden tilbyder vi overnatning på Djursland i de smukke omgivelser nær Grenaa. Vi har lejlighed og værelser med plads til 2-4 personer.
Til hvert værelse tildeles privat toilet og badeværelse på gangen med egen nøgle.

Vores lejlighed og værelser er alle nyligt istandsat og indrettet af vores egen boligstylist og vært Katja Olsen. Du mødes derfor af en hyggelig og samtidig luksuriøs stemning der rummer plads til afslapning og samvær.

Se vores lejlighed og værelser herunder:

Overnatning hos Ladefogedgaarden på Djursland

Værelse 1


Det er et stort værelse på 17 m2 med seng på 180 * 200, masser af gulvplads, stole og bord, plads til tøj. Smukt indrettet af boligstylist. Eget bad/toilet ligger i tilknytning til værelset.

Overnatning hos Ladefogedgaarden på Djursland | Værelse 2

Værelse 2


Det er et mellemstort værelse på 14 m2 med seng på 180 * 200, stole og bord samt lidt plads til tøj. Et værelse med fin plads og nydeligt indrettet af boligstylist. Eget bad/toilet ligger i tilknytning til værelset.

Overnatning hos Ladefogedgaarden på Djursland | Værelse 3

Værelse 3


Dette er et mindre værelse og med plads til det mest nødvendige. Der er seng på 160 * 200, sengebord og lidt plads til tøj. Der er direkte udgang til have. Meget smagfuldt indrettet af boligstylist. Eget bad/toilet ligger i tilknytning til værelset.

Værelse 4


Dette er et dobbeltværelse med et ekstra rum, og med eget stort badeværelse. Plads til 2 voksne og 2 børn.

Værelse 5


Dette er et dobbeltværelse med eget badeværelse.

Overnatning hos Ladefogedgaarden på Djursland | Lejlighed

Lejlighed


Hyggelig lejlighed på ca. 58 m2. til to personer. Lejligheden ligger i hjørnet af gården og har egen indgang. Der er entre, bad/toilet, spisekøkken, der er fuld udstyret til 4 personer, stor stue med soveplads (180 * 200), sofa, stole og TV.

På bagsiden af lejligheden er der tilknyttet egen terrasse.

Alt er  nyligt istandsat og smukt indrettet af vores egen bolig- og havestylist.

Der kan redes op til yderligere 2 personer på madrasser. Merprisen er på 100 kr. pr. gæst, som betales ved ankomst. (for sengetøj og håndklæder).

Priser


Værelse 1 900 kr. Dobbelt værelse
Værelse 2 800 kr. Dobbelt værelse
Værelse 3 700 kr. Dobbelt værelse
Værelse 4 1.200 kr. 2 voksne og 2 børn *)
Værelse 5 850 kr. Dobbelt værelse
Lejlighed 1.350 kr. Dobbelt værelse *)

*) Værelse 4 (familieværelse) eller lejligheden skal bookes i mindst 2 døgn. Ved bookning af mindst 4  overnatninger ydes 15 % rabat.

Priser er pr. nat inkl. linnede, håndklæder og rengøring. 

 

Morgenmad

Der serveres morgenmad såfremt man ønsker det til en pris på 75 kr. pr. person.
Der er desuden mulighed for at lave the og kaffe. 

Betaling

Bookingen er foretaget så snart beløbet er betalt.
Bankkonto 3409 0013052891 eller MobilePay 861472. Husk at oplyse værelsesnummer og dato for overnatning ved indbetaling.

Ind- og udtjekning

Ankomst fra kl. 15 og afrejse senest kl. 11

Husdyr

Det er ikke tilladt at medbringe husdyr på Ladefogedgaarden

Ladefogedgaarden på Djursland | Bed & Breakfast

Når du overnatter hos Ladefogedgaarden på Djursland, er du tæt på smuk natur, vand og mange oplevelser og store attraktioner som Djurs Sommerland.
Du kan læse meget mere om de mange oplevelser, du finder i nærområdet lige HER og blive inspireret til din næste ferie eller weekendophold.

Ladefogedgaarden har ikke bare en god placering på smukke Djursland, men har også en helt unik historie. Du mærker tydeligt den særlige stemning, når du træder ind på gårdspladsen med de gamle brosten og længer. Gå du en tur i vores have får du hurtigt fornemmelsen af den fantastiske natur Djursland byder på.
Læs mere om Ladefogedegaardens historie HER