Ladefogedgaardens

Cafe på Djursland


Pga. ombygning og ændringer i cafeen, når vi desværre ikke at åbne i påsken. Vi vender tilbage så snart vi er klar med det nye koncept.

 

I vores hyggelige cafe på Ladefogedgaarden kan du komme forbi og drikke en dejlig kop kaffe og nyde lidt sødt i vores hyggelige omgivelser. Samtidig kan du gå en tur i vores butik og lade dig inspirere af InHouse Livings flotte udvalg inden for boliginteriør, der ligger i forlængelse af caféen. Ved vores borde er der plads til hygge og nærvær og om sommeren, kan du sidde ude og nyde de smukke omgivelser i Vejlby ved Grenaa.

Kaffe er ikke bare kaffe

Kaffen vi serverer fra Coffee Collective er noget helt særligt. Den ligger nemlig nummer fem på listen over den bedste kaffe i verden – og så er den dansk. Vores vært Katja har været på barista kursus, så du er sikret en fantastisk kaffe oplevelse hver gang.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Ladefogedgaarden.

Åbningstider (08.08 - 30.06)

Lørdag og søndag kl. 11-17 (Åbent alle helligdage bortset fra 24.12, 31.12 og 01.01)

Åbningstider (01.07 - 07.08)

Fredag, Lørdag og Søndag kl. 11-17

Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du har nogle spørgsmål.

Alle møbler og dekorationer i caféen og butikken kan købes i gennem Inhouse Living. Nyd en kop kaffe og bliv inspireret til ny indretning der hjemme. Alle vores værelser i vores Bed & Breakfast er desuden indrettet af indehaver og boligstylist Katja med møbler fra butikken.

Cafe Ladefogedgaarden på Djursland
Cafe Ladefogedgaarden på Djursland | Kaffemaskine
Cafe Ladefogedgaarden på Djursland
Cafe Ladefogedgaarden på Djursland
Cafe Ladefogedgaarden på Djursland
Cafe Ladefogedgaarden på Djursland | Menukort fra jul 2020